Wanha Keittäjä on uusi lounasravintola Kiteellä

 • marraskuu 11, 2018
 • By Admin:
 • Comments 2

Wanha Keittäjä on uusi lounasravintola Kiteellä, Kauppakeskus Kupiaisessa. Hyvän ruuan ja palvelun uusi koti, jonka takaa Markku Väkeväinen. Avajaisia vietämme Kiteen joulunavausviikonloppuna. Seuraa ilmoitteluamme.

2 Comments

  Jaana Mononen

  marraskuu 12, 2018 at 5:29 am

  Tarjouspyyntö
  Olemme suunnittelemassa isäni 80 vuotis syntymäpäiviä Kiteelle 29.12. iltapäivälle. Eläkeläisen budjetti ei ole kovin iso, joten kyselenkin tässä vaiheessa tarjouksia. Olisiko uudessa paikassanne tällaiseen yksityistilaisuuteen mahdollisuutta ja mihin hintaluokkaan? N. 45-50 henkilöä. Kahvi, piirakat, voileipäkakku, täytekakku tai vaihtoehtoisesti jokin kevyt ruoka +kahvi ja täytekakku.

  Wanha Keittäjä

  marraskuu 16, 2018 at 8:13 am

  Hei!

  Kiitos yhteydenotosta, laitamme sinulle sähköpostia.

  Ystävällisin terveisin
  Hanna
  Wanha Keittäjä

Leave Comments