AJANKOHTAISTA!

  • 16 maaliskuun, 2020
  • By Admin:
  • Comment: 0

WANHA KEITTÄJÄ PALVELEE TOISTAISEKSI MA-PE KLO 10.30-14.00, LOUNASTA TARJOILLAAN MYÖS KLO 10.30-14.00

KAIKKIA LOUNASANNOKSIAMME MYYDÄÄN MYÖS MUKAAN. Halutessasi voit ravintolan aukioloaikoina soittaa esim. työporukan tilaukset etukäteen (040-0215447), jolloin annokset ovat valmiina odottamassa noutoanne.

Wanhassa Keittäjässä pyrimme turvaamaan asiakkaidemme hyvinvoinnin ja miellyttävän asioinnin maailmanlaajuisen koronapandemian huomioiden.

Huomioimme huolellista hygieniaa entistäkin tarkkaavaisemmin. Pääruoat tulevat entiseen tapaan keittiöstä. LISÄKSI 20.3. ALKAEN MYÖS SALAATIT JA LEIVÄT RUOKAILUVÄLINEIDEN KERA TARJOILLAAN ASIAKKAILLE PÖYTÄÄN SUORAAN KEITTIÖSTÄ.

Pyydämme myös teitä asiakkaita huolehtimaan käsihygieniasta ja muista yleisistä ohjeista. Pyydämme pesemään kädet saapuessanne ravintolaan ja suosimaan maksamisessa lähimaksua. Kädet kannattaa pestä myös palatessanne kotiin/työpaikalle.

Seuraamme tiiviisti tilannetta ja viranomaisten ohjeita.

MEILTÄ VOIT MYÖS NOUTAA LOUNASTA MUKAAN!

Wanhan Keittäjän väki